lauantai 31. lokakuuta 2015

Taisteluni halo 5 figun kanssa

Tuli halo 5:sta ostettua limited edition ja mukana tulee promo kuvan mukaan ihan ok figuuri. Muutama päivä ennen julkaisua verkkis lähettää lisää tietoja tuotteesta ja siinä lukee, että tuo pitää itse koota.

Noh ei siinä mitään sillä tuskin siinä montaa osaa on.

FUUUUUUU.....

Kunhan lopulta sain aikaiseksi irroittaa kaikki osat noista levyistä niin yli tunnin rakentamisen jälkeen tilanne oli tämä
Kuten huomaatte niin tuo on blu-ray kotelon levyn pidikkeen päällä. Ah kuinka ihanan mukavaa pientä näpräämistä. Se oli sitten sarkasmia.
 
 Vähintään seitsemän tuntia ja tuhat kirosanaa myöhemmin:


Käsittelin tuota kuin kipeää pillua ja silti sain esim pari kiinnikettä poikki. Nyt tuo pysyy kasassa lähinnä pyhällä hengellä ja on muutenkin koottu "vähän sinne päin" :D

Pari hyvin pientä osaakin jäi puuttumaan juuri tuon takia. En edes tiedä miten niistä olisi pitänyt taivutukset tehdä ilman, että jotain hajoaa sillä vaikka olisi ollut kahdet pinsetit käytössä niin olisi saanut olla kyllä tuollaisesta kokemusta jo entuudestaan, että onnistuu.
Osa oli alle sormenpään kokoinen ja alle millimetrin välein pitäisi taivutella eri suuntiin.

Tähän sopisi sanonta "paska homma, mutta tulipahan tehtyä". Korkeutta tuolla on n.9cm. Tämäkin operaatio olisi ollut helpompi jos tuo olisi ollut vaikka kaksi kertaa isompi.
No toivotaan, että tuo pysyy kasassa siihen asti kunnes väistämättä sitä joskus hipaisen jolloin se hajoaa osiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti